Igienizare aer conditionat

Igienizare aer conditionat asigura un aer mai curat, lipsit de mirosuri neplacute, sau bacterii periculoase pentru sanatate. Pe langa aceasta, procesul in cauza ajuta la economisirea energiei electrice, functionarea mai eficienta si prelungirea duratei de viata a aparatului de aer conditionat.

Un aparat de aer conditionat are rol de a recircula aerul cald din interior si astfel il raceste treptat pana la temperatura stabilita pe telecomanda.

Aerul conditionat purifica aerul in acelasi timp cat il raceste de aceea daca nu este facuta curatarea lui, putem sa ne imbolnavim foarte grav.

Pretul unui serviciu de igienizari aer conditionat este mult mai mic cu ce complicatii pot aparea daca nu facem aceasta curatare.

Servicii de curatare si deparazitare aer conditionat in raza tuturor sectoarelor din Bucuresti si Ilfov.

Igienizarea la aerul conditionat ar trebuii sa se faca o data pe an!!

igienizare aer conditionat
curatare aer conditionat

Curatarea aparatului de aer conditionat implica respectarea unor etape: scoaterea din priza a aparatului, curatarea de praf a mastii, a filtrului, a vaporizatorului, a turbinei, a condensatorului, a tavitei de condens si, daca este cazul, inlocuirea sau completarea freonului.

Din cauza bacteriilor care se depun in filtrele acestuia, sanatatea utilizatorilor poate fi pusa in pericol.

De aceea este necesara curatarea aparatului de aer conditionat de impuritati pentru ca acestea sa nu ajunga in casa ta.

Pe de alta parte, o curatare periodica a aparatului de aer conditionat asigura functionalitatea deplina a acestuia.

Bine intretinut, acesta va functiona o perioada indelungata de timp si va tine alergenii departe de tine si de familia ta.

Etape igienizare si curatare.

  1. Se scoate capacul aerului conditionat + filtrele + flapsurile si se spala cu o solutie acida si dezinfectanta.
  2. 2. Vaporizatorul la randul lui este curatat cu atentie si spalat cu acesta solutie pentru a indeparta cele mai adanci impuritati de praf si mucegai.
  3. 3. Se verifica si turbina daca aceasta este imbacsita.
  4. 4. La final se pulverizeaza pe tot aparatul spray antibacterian si in acest fel aparatul va fi curat si igieinizat perfect si pregatit pentru sezonul cald.

Formular programari

2017-2020@Toate drepturile rezervate SERV ELF ONLINE SRL C.U.I 38568220 J34/720/2017 | Optimizat si promovat de servicii seo